Tandblegning i Aalestrup nær Aars, Farsø 

Få et hvidere smil med en skånsom og effektiv tandblegning hos Tandplejecentret Aalestrup

Ønsker du at reducere dine tænders misfarvninger? Vi tilbyder tandblegning i Aalestrup nær Aars, Farsø. En tandblegning giver dig et hvidere og sundere smil, og hos Tandplejecentret Aalestrup tilbyder vi to former for behandling:

  • Klinikbehandling
  • Hjemmebehandling

Klinikken har eksisteret siden 1969, og vores dygtige ansatte har mange års erfaring inden for faget, så du kan altid regne med en professionel behandling, når du besøger os. Klinikken ligger i Aalestrup, men vi har også patienter fra mange nærliggende byer, såsom Aars og Farsø.

Opnå et hurtigt resultat med klinikblegning

Ved hjælp af gel og en specialdesignet lampe kan vi blege dine tænder på en hurtig og effektiv måde. Behandlingen tager 1 time, og du vil se en effekt allerede 15 minutter efter endt behandling.

Vi tager en farveprøve og et billede af dine tænder før og efter tandblegningen, så du tydeligt kan se forskellen. Behandlingen holder 2 år, så der går lang tid, før du skal tænke på tandblegning igen.

Prisen for en klinikbehandling er 2.500 kr.

Med hjemmeblegning står du selv for din tandblegning

Ved hjemmetandblegning styrer du selv behandlingen i samråd med din tandplejer eller tandlæge. Du får et tandblegningssæt med 10 skinner til over- og undermunden og skal bruge en skinne om dagen i 60-90 minutter.

Den optimale effekt opnås efter 10 behandlingsgange, men du vil typisk begynde at kunne se en effekt allerede efter 2-3 gange. Ligesom ved klinikblegning bliver der taget en farveprøve før og efter behandlingen, så du kan se, hvor stor den opnåede effekt er.

Prisen for en hjemmebehandling er 1.200 kr.

Kontakt os for yderligere information eller tidsbestilling

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 64 10 85 eller skrive til os på mail@birthetand.dk, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende tandblegning eller gerne vil bestille tid.

Find ud af hvilke andre typer behandlinger vi tilbyder her.